top of page

Etävalmennukset

Puhelin - Zoom - WhatsApp

Kuvat: Sanna Kostamo

Onko sinulla tarve puhua hevosiin liittyvistä asioista ihmisen kanssa joka ymmärtää? Tarvitsetko tukea tai selvyyttä ajatuksillesi? Etsitkö vastausta mieltäsi vaivaaviin kysymyksiin?

 

Valmennus eli coaching on vastavuoroinen ja luova prosessi, jossa valmennuksen keinoin autan sinua löytämään ja käyttämään omia voimavarojasi, jotta voit saavuttaa omat tavoitteesi tai löytää selkeyttä elämääsi.

 

Valmennuksessa tilanteita tarkastellaan ratkaisukeskeisesti ja pyritään löytämään keinot ratkaista ongelmia, selvitä haasteista ja saavuttaa omia tavoitteita.

katariina-alongi-1095.jpg

Joskus valmennus käsittelee hyvinkin konkreettisia asioita ja joskus tutkimme syvällisiä tunne-elämän lukkoja. Ratsastuspelko, kilpailu- tai suoritusjännitys, raskas talli-ilmapiiri ja sen kanssa suoriutuminen, henkisen yhteyden löytäminen eläimen kanssa, itseluottamus ja luottamus hevoseen ja itseen, hevosalan työnohjaus, omien rajojen löytäminen ja niiden toteuttaminen sekä eläinten että ihmisten kanssa – tässä vain muutamia aiheita, joita olen käsitellyt asiakkaideni kanssa viimeisten vuosien aikana.

Valmennuksessa sinulla on mahdollisuus purkaa elämääsi ja hevosiin liittyviä asioita neutraalissa ilmapiirissä. Joskus olet itse liian lähellä ongelmaa, etkä enää kykene näkemään ratkaisua. Oikean ratkaisun löytäminen on etenkin vaikeaa silloin, kun muut yrittävät auttaa neuvomalla. Neuvojat tarkoittavat kyllä hyvää, mutta vain sinä voit tietää itsellesi sopivat ratkaisut. Siksi valmentaja ei anna neuvoja, sillä avaimet oman elämäsi lukkoihin ovat vain sinulla. Löydät nämä avaimet aktiivisen kuuntelemisen, kyselemisen ja joskus myös konkreettisten ratkaisukeskeisten harjoitusten kautta.

katariina-alongi-1213.jpg
katariina-alongi-1396.jpg

Valmennuksessa sinua kuunnellaan aktiivisesti, sillä tarkoituksena on antaa sinulle tukea ja selkeyttä elämääsi. 

Puhelinvalmennuksen kesto on n. 60-75 min. Valmennus tapahtuu puhelimitse tai netissä Zoomin, WhatsAppin tai Messengerin avulla. Nämä ohjelmat saa helposti ladattua tietokoneelle tai älypuhelimeen. 

Voit varata ja maksaa valmennuksen ylläolevan linkin kautta

bottom of page